FunX

Nasrdin zenuwachtig bij opnames 'Onbegrepen'

  1. Newschevron right
  2. Nasrdin zenuwachtig bij opnames 'Onbegrepen'
Nasrdin Dchar is deze week samen met Appa de diXte met de soundtrack van de film Wolf, 'Onbegrepen'. Het is voor het eerst dat de acteur zijn stem heeft verleend aan een nummer en hij was daardoor wel eventjes zenuwachtig. Op deze track heeft Nasrdin het refrein in het Arabisch ingezongen en bovendien zelf geschreven. Dchar, die vanmorgen samen met Appa en Winne te gast was in Start, vertelde dat hij al lang iets met muziek wilde doen.

"Ik heb ooit anderhalf jaar geleden tegen Appa gezegd: He g, ik weet niet man maar ik zou heel graag een keer iets willen doen met zingen ofzo. Toen was hij bezig met Wolf en toen zei hij: he ik stuur je ff een mailtje ja. Toen stuurde hij me een mailtje met 'Onbegrepen' en toen was ik gelijk zo: wooo deze track is keihard!" , aldus Nasrdin. Hij heeft samen met Appa het nummer ook live voorgedragen in de show. Beluister het hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F113330722"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/YAeVAAQmTSw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie