FunX

Cornelie Kaptein (Joulz) ging laat de schoolbanken in

  1. Newschevron right
  2. Cornelie Kaptein (Joulz) ging laat de schoolbanken in
Ben jij een derde of vierdejaars student Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en op zoek naar een stage? Op zondag 21 maart was Cornelie Kaptein (50) van Joulz te gast in Hi5.

Ze is HRM Directeur van dit onderdeel van energieproducent Eneco en nam een vacature voor een stageplek bij haar bedrijf mee. Toen ze dertig was, nam ze een bijzondere beslissing. Welke dat was? Je hoort het hier.

Werkende moeder

Twintig jaar geleden besloot Cornelie weer te gaan studeren.Toen ze begon aan haar opleiding Personeel & Organisatie had ze een vier maanden oude baby en werkte ze in de horeca. Toen ze haar studie afrondde had ze vier kinderen. Toch vindt Cornelie het niet bijzonder wat ze heeft gedaan. Ook haar moeder heeft altijd gewerkt, zelfs in een tijd dat dat helemaal niet gebruikelijk was. Voor haar is het vanzelfsprekend dat een baan en het huishouden samen gaan.

Stageplek
Wat ze heeft moeten opgeven om studie, werk en gezin te kunnen combineren vertelde ze op zondag 21 maart in Hi5 tussen 17.00 en 19.00 uur. Ook nam ze een vacature mee voor een stageplek bij Joulz. Om erachter te komen of luisteraar Burak geschikt was voor deze stage, vroeg Cornelie hem van welke sport hij houdt en of hij kan samenwerken. Zijn antwoord daarop hoor je hieronder.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201003211700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie