FunX

Julen wil deelnemers zelfvertrouwen geven

  1. Newschevron right
  2. Julen wil deelnemers zelfvertrouwen geven
iDanceWorld gaat op 15 februari van start in Utrecht. Choreograaf Roy Julen en voormalig SYTYCD deelneemster Vivian Gomez Cardoso gaan jongeren dansworkshops geven. Het duo schoof vanmorgen aan in Start om meer over dit bijzondere initiatief te vertellen.

Zelfvertrouwen
Roy gaf aan dat hij niet alleen als doel heeft om mensen beter te laten dansen. Zo ziet hij dat er bij mensen die er wat verlegen bijstaan een knop wordt omgezet zodra ze gaan dansen. "Het is wel mooi. Zou het niet mooier zijn als op het moment dat ze aan het dansen zijn, dat ze dat zelfverzekerd gevoel kunnen vasthouden in het dagelijks leven. Daardoor dacht ik: ik ga die workshop geven met dansers waar mensen naar opkijken. Zij hebben ook hun tegenslagen gehad," vertelde de choreograaf.

Julen laat samen met professionele dansers zien hoe je zelfverzekerd kan blijven. Zij vertellen hun persoonlijk verhaal met tegenslagen die ze hebben meegemaakt. Ze laten ook weten hoe ze hier overheen zijn gekomen door middel van positief denken. Roy heeft ook zelf eerder met tegenspoed te maken gehad. Zo is hij verschillende keren bij audities afgewezen vanwege zijn lengte. Ook Vivien heeft wel eens met dezelfde problemen te maken gehad.

Win kaarten!
Wil jij kaarten winnen voor iDanceworld? Luister dan tijdens de volgende data naar Sound of the City (13.00 - 16.00 uur) in jouw stad:
- Sound of the City Utrecht: in de week van 10 februari
- Sound of the City Amsterdam: in de week van 24 februari
- Sound of the City Rotterdam: in de week van 10 maart
- Sound of the City Den Haag: in de week van 24 maart



Druk schema
Roy heeft een drukke periode voor de boeg. Aankomend weekend wordt de So You Think You Can Dance theatertour afgesloten in Hilversum. Daarna begint de IdanceWorld tour door Nederland en België. Hij moet bovendien meewerken aan The Voice Vlaanderen en The Voice Kids Antwerpen.

Film
Julen die eerder heeft meegewerkt aan de film Body Language, vertelde dat er een nieuwe film is geschreven door Johan Nijenhuis en Tijs van Marle. Veel meer kon hij hier niet over vertellen. Roy is daarnaast ook nog een ander script aan het schrijven voor een film.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/134052987&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie