FunX

'Caribbean Combo film niet uitgesloten'

  1. Newschevron right
  2. 'Caribbean Combo film niet uitgesloten'
Roué Verveer wil graag in een goede film spelen. De Nederlandse filmindustrie heeft volgens hem wel vooruitgang geboekt de afgelopen jaren, maar het is nog niet waar het hoort te zijn.

"Als ik kijk naar films die zich afspelen in hartje Amsterdam en er zijn alleen maar witte mensen, dan vind ik dat raar," aldus Verveer tijdens Start. De Amerikanen lopen volgens de komediant voor op dit gebied: "Amerikanen doen altijd een Chinees of zwarte erbij. Dat maakt het kijken ook veel vertrouwelijker. De wereld is nou eenmaal zo, het wordt veel realistischer. Het is een raar ding; niemand doet het met opzet. Maar als je ze erop wijst dan zeggen ze; o ja inderdaad."

Roué denkt dat donkere mensen ook meer moeten samenwerken om hogerop te komen. "Als we gaan samenwerken als zwarte mensen, komen we veel verder dan individueel. We moeten samen gaan werken, we zijn in de minderheid als we niets samen gaan doen, dan komen we er niet." Verveer gaf Caribbean Combo aan als een goed voorbeeld van zo'n samenwerking. Hij sluit daarnaast niet uit dat er ooit een film komt waar de vier komedianten in spelen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74899487"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie