FunX

Download de kom-uit-je-dip-tip: 'Bomb on Dem'

  1. Newschevron right
  2. Download de kom-uit-je-dip-tip: 'Bomb on Dem'

Deze hele week hoorde je 'Bomb on Dem' als kom-uit-je-dip-tip bij Morad & Shay. Dikke, vette bubblingbeats van Jack & Lewis en Moradzo. De track staat binnenkort op de inmiddels derde Future Riddim EP van het duo Jack & Lewis.

Remix

Het begon allemaal met de eerste Future Riddim EP. Deze werd ongeveer negen maanden geleden uitgebracht. Jack & Lewis hadden daarvoor al vele bootlegs geproduceerd en een paar officiƫle remixes gereleast. Vervolgens zocht het tweetal een manier om de eigen geproduceerde tracks onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk kwam het idee er om een EP te maken met vier tracks en elke week een track online te gooien.

Toekomst

De naam Future Riddim slaat op de herkenbare dancehall sound van Jack & Lewis, waarbij ze door stijlen te mixen altijd de sound van de toekomst maken. De EP bevat elke keer vier lekkere clubtracks waarbij Jack & Lewis vaak samenwerken met andere artiesten.

Voor de track Bomb on Dem was de logische keuze om dit te doen met Moradzo, vanwege zijn vernieuwende bubblingsounds. De fusion tussen dancehall en bubbling zit als gegoten in deze clubbanger, die je nu gratis kunt downloaden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie