FunX

"Sommige heldenfilm makers worden lui"

  1. Newschevron right
  2. "Sommige heldenfilm makers worden lui"
De laatste jaren komen steeds meer heldenfilms uit. Dit varieert van Batman tot Superman, Ironman, The Green Lantern en ga zo maar door. Liefhebbers van dit genre kunnen deze week weer hun hart ophalen met de film Thor 2. Filmkenner Robbert Blokland vertelde vanmorgen in Start dat het erop begint te lijken dat sommige makers van dit soort films een beetje lui beginnen te worden. Hij vond het verhaal van Thor 2 dan ook niet bepaald origineel. "Het is absoluut geen slechte film als je fan bent van het genre. Maar het is ook absoluut niet het niveau van The Avengers of Ironman 3 die absoluut goed waren," aldus Robbert.{source}
<iframe width="550" height="335" src="//www.youtube.com/embed/3bFZJ-3zNFg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Malavita
De film Malavita gaat over een beruchte maffia familie die wordt overgeplaatst naar Frankrijk onder getuigenbescherming. Daar moeten ze zich zien aan te passen aan het rustige leven in een dorpje. Door de trailer krijg je het idee dat het waarschijnlijk een leuke film is, maar dit valt in werkelijkheid wel tegen. "Zoals vaak bij trailers, de leukste grappen heb je al gezien. Dus uiteindelijk is het niet de film die het had kunnen worden", vertelde de (film)journalist.

{source}
<iframe width="550" height="335" src="//www.youtube.com/embed/sDzqB-2VC9k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{source}

Thanks For Sharing
In Thanks For Sharing wordt het zwaar beladen onderwerp seksverslaving luchtig behandeld waardoor het uiteindelijk een romantische komedie is geworden. "Het is geen revolutionaire film, het is wel een charmante en lieve film," vertelde Robbert tot slot.

{source}
<iframe width="550" height="335" src="//www.youtube.com/embed/ya5DOM_IgIA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie