FunX

"Zero Dark Thirty tot het einde spannend"

  1. Newschevron right
  2. "Zero Dark Thirty tot het einde spannend"
De film Zero Dark Thirty draait sinds vandaag in de bioscoop. Hierin wordt het verhaal verteld van de klopjacht op Osama Bin Laden. De reconstructie is heel gedetailleerd uitgewerkt en duurt daarom maar liefst drie uur.

Ondanks dat de film lang duurt en het verhaal en einde al bekend is, is het volgens (film)journalist Robbert Blokland van het begin tot het eind heel spannend:"Je weet natuurlijk al hoe het afloopt, dat hij gevonden gaat worden, maar je gaat enorm mee in die zoektocht en die gekte. En die drang van die ene vrouw om hem toch te vinden en wraak te nemen en gerechtigheid te doen geschieden. Je verveelt je geen moment. Het is echt heel spannend." De film is voor de oscars genomineerd in de categorieën 'beste film', 'beste scenario' en 'beste actrice'.

Rotterdam Filmfestival
Het Rotterdam Filmfestival is gisteren van start gegaan. Mensen kunnen tot en met 3 februari de meest uiteenlopende nationale en internationale films bekijken. Er zijn meer dan 100 films waar je uit kan kiezen, maar zijn ze ook de moeite waard? "Soms ga je op je bek en kan je na een half uur de bioscoop verlaten en soms zie je een meesterwerk en dat is ontzettend leuk," aldus Blokland.

Texas Chainsaw 3D
De zevende film uit de Texas Chainsaw Massacre reeks is sinds kort op het witte doek te zien. Robbert is niet bepaald onder de indruk van de nieuwe film. "Het is meer een kermisvermaak geworden dan dat het echt eng is. De horrorfans zullen zich prima vermaken met deze film. Maar als je niks met dit genre hebt en de serie niet kent, ga er dan niet heen."


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F76248033"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie