FunX

Jonna Fraser doet 'Eminem-freestyle' en praat na over FMA-prank

  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser doet 'Eminem-freestyle' en praat na over FMA-prank

"Vorig jaar was ik een beetje teleurgesteld en dit jaar pakken we er meteen vier." Jonna Fraser is genomineerd voor de FunX Music Awards en kwam daarom langs bij Jaimy & Shay in de studio! De rapper/zanger hoopt dat hij in ieder geval met eentje naar huis mag. "Als ik eentje moet kiezen die ik mee naar huis wil nemen, is het toch Artist of the Year."

Geen snitch

Om de nominaties bekend te maken, werd Jonna een aantal weken geleden keihard geprankt door FunX. Hij sprong tussen een 'gevecht' met Morad & Shay en snitchte niemand toen de politie ook nog eens langskwam.

"Ik heb onverwacht veel leuke reacties gehad op de prank. Sommigen vinden me meer stoer nu."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PROJECT MONEY

Niet alleen Jonna Fraser zat in de studio bij Jaimy & Shay. Ook de hitproducers Project Money waren aanwezig, aangezien zij genomineerd zijn in de categorie Best Producer. Het duo heeft onder andere Jonna's Do or Die, Jairzinho's Tempo, B-Brave's One Night Stand en Ali B's Glim van de Duivel op hun naam staan.

Ze vinden Jonna het makkelijkst om mee te werken. Ali B is weer een heel ander geval. "Hij is lastig, want hij is perfectionistisch. Dan is het misschien superirritant, maar uiteindelijk heb je wel een topresultaat."

Internationaal

Niet alleen in ons kikkerlandje is Project Money lekker bezig. "In juni gaan we weer naar LA toe en dan zitten we daar in de studio te werken met een hoop artiesten." De twee hebben al weleens wat dingen voor onder andere Rae Sremmurd en Steve Aoki gedaan.

Jonna a.k.a Eminem

Natuurlijk heeft Jonna in de show nog even extra benadrukt waarom hij zo'n felbegeerde FunX Music Award verdient. Dat deed hij door te freestylen op een beat van Eminem.

Daarnaast wil de boy meer in het Engels zingen, maar dat gaat nog een beetje moeizaam. "Ik ben daar niet zo goed in, dus ik moet wel boeken gaan lezen of goed surfen op het net. M'n articulatie is sowieso ook niet zo goed."

Ster advertentie
Ster advertentie