FunX

Jonna Fraser geïnterviewd door 10-jarige Deshano: ''Ik wil graag kids, maar ik heb het nog te druk''

  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser geïnterviewd door 10-jarige Deshano: ''Ik wil graag kids, maar ik heb het nog te druk''

Deshano is groot fan van Jonna Fraser. Morad en Shay nodigden hem daarom uit om de hitjesmaker te interviewen. De tienjarige reporter in spe vroeg Jonna Fraser het hemd van het lijf. In welke auto rijdt hij? En hoe houdt zijn vriendin het zo lang met hem vol? En natuurlijk ook de grote vraag: wanneer komen de kindjes?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onverwacht

Jonna Fraser won een FunX Music Award en dat is er precies één meer dan hij had verwacht. Zijn track Do Or Die moest concurreren met andere grote hits als Habiba, Mi No Lob, Energie en Gass. De prijs voor Best Song ging uiteindelijk naar Energie. Jonna had ook niet durven hopen dat hij de award voor Best Singer mee naar huis mocht nemen, omdat hij de andere genomineerden ook ontzettend goed vindt.

"Toen ik daar was, had ik verwacht dat ik er met nul awards vandoor zou gaan. Ik dacht dat Jayh of Ronnie zou winnen.''

Politie

De weg van de Paradiso naar huis verliep niet helemaal zoals gepland. Jonna Fraser werd namelijk aangehouden door de politie. Hij geeft toe dat het niet de eerste keer is dat hij in aanraking komt met de politie, maar waarom precies houdt hij liever privé...

Kindjes

Jonna Fraser heeft al heel lang een vriendin en Deshano is benieuwd hoe zij het al zo lang met hem volhoudt. En wordt het ook niet tijd voor kindjes? Jonna laat weten dat hij dolgraag vader zou willen worden. Het liefst al nu, maar daar is hij nog iets te druk voor.

''Ik wil zeker kids. Als de tijd daar is. Het liefst nu, maar nu ben ik gewoon een beetje te druk!''

Internationaal

Jonna Fraser vertelt dat hij na Open, nog verdere internationale ambities heeft. Hij is dan ook druk aan het netwerken en hij werd onder andere al benaderd door verschillende internationale artiesten.

''Ik moet wel aan m'n Engels werken. Maar ik heb sowieso al een paar connecties gelegd met artiesten die liedjes willen maken, zoals Maejor en Craig David.''

Sterke moeder

Als Deshano hem vraagt op welk nummer hij zelf het meest trots is, noemt hij Bijna van zijn debuutalbum Jonathan. Hij schreef dat nummer speciaal voor zijn moeder.

''Dat nummer gaat over mijn moeder, over hoe sterk ze is. En wat ze allemaal heeft meegemaakt en wat we samen hebben meegemaakt.''

Ster advertentie
Ster advertentie