FunX

Chesley Verbond nieuwe Queen Zomercarnaval 2019

foto: Rotterdam Unlimited
  1. Newschevron right
  2. Chesley Verbond nieuwe Queen Zomercarnaval 2019

De 27-jarige Chesley Verbond uit Amsterdam is verkozen tot Queen Zomercarnaval 2019 en mag daarom op zaterdag 27 juli de beroemde Straatparade aanvoeren! Chesley wist de jury in drie spannende rondes van de Queen Election te overtuigen met haar dans-, ritmegevoel en haar kennis en liefde voor het Zomercarnaval.

Chesley Verbond

Chesley Verbond is de allereerste koningin van het evenement die zonder carnavalsgroep meedeed. In de jaren hiervoor moest je lid zijn van een carnavalsgroep om mee te mogen strijden om de titel Queen Zomercarnaval, maar die regel is dit jaar aangepast zodat iedereen kon meedoen. Chesley volgt Chanty Peterson op en mag een jaar lang in het binnen- en buitenland ambassadrice zijn van het Zomercarnaval. De Rotterdamse Manoushka Bachoe werd tweede tijdens de Queen Election en Chenesis Peny eindigde derde.

Rotterdam Unlimited

De Straatparade tijdens het Zomercarnaval is één van de populairste programmaonderdelen van Rotterdam Unlimited, het festival dat van 23 t/m 27 juli plaatsvindt in het hart van de stad.

Ster advertentie
Ster advertentie