FunX

Enorm bizarre feesten in The Great Gatsby

  1. Newschevron right
  2. Enorm bizarre feesten in The Great Gatsby
Filmkenner Robbert Blokland is in Cannes en zag daar The Great Gatsby. Ook bespreekt hij Leve Boerenliefde, de nieuwe Nederlandse comedy met Tatum Dagelet en Cas Jansen.

Leonardo Di Caprio speelt in The Great Gatsby een mysterieuze miljonair. Hoe hij aan zijn geld is gekomen weet niemand. Hij geeft hele grote feesten en volgens Robbert is the sky the limit voor de hoofdrolspeler. Wat hem het meest is opgevallen zijn de party's: "Die enorme, bizarre en uitbundige feesten zijn prachtig vormgegeven. Toch komt het boek waarop het gebaseerd is niet helemaal uit de verf. Het is wel een bizarre ervaring, een goede trip met onder andere hiphop van Jay-Z."

Robbert zegt dat Leve Boerenliefde net als veel films van Steven de Jong een film is waar veel mensen op af zullen komen. Toch noemt hij het niet helemaal geslaagd. "Leve Boerenliefde zit vol flauwe grappen en heeft iets knulligs. Het is heel goed en eerlijk dat hij dit maakt en als je kijkt naar het aantal bezoekers van Boer Zoekt Vrouw dan trekt hij simpel vijf miljoen bezoekers."


{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F92624135%3Fsecret_token%3Ds-TY7iC"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie