FunX

Giefa Sparkle, Lady Bee en James Watss werken samen op 'All Night'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Giefa Sparkle, Lady Bee en James Watss werken samen op 'All Night'

Giefa Sparkle won de eerste Female Edition van FunX Talent. De zangeres maakte niet alleen indruk op FunX-dj Riza, maar ook hoofdjurylid Lady Bee was impressed. Zij was zelfs zo onder de indruk dat ze samen met Giefa de studio indook. Niet veel later joinde James Watss de dames en sprong hij ook op de track. Dat leverde de DiXte van deze week op: All Night. Het trio was vanochtend te gast bij Start om deze samenwerking te bespreken.

FunX Talent

De track bestond in principe al, want Giefa moest in de finale van FunX Talent haar tekst op een beat van Lady Bee gooien. Na de finale werkten ze samen om de tune nog beter te maken. Maar hoe belandde James Watts eigenlijk op de track?

Lady Bee: "In de finale moest Giefa op mijn demo schrijven, zo werd de basis gevormd. Ik had gewoon in mijn hoofd dat er op de track een meisje tegen een jongen moest zingen. Toen vroegen we James en hij kwam en murderde alles gewoon."

toekomstige projecten

Wat kunnen we dit jaar verwachten van de artiesten? Giefa gaat ons blessen met meer singles en gaat samenwerken met een ander label genaamd Netkids. Ook James Watss is hard bezig met muziek. Hij belooft dat als alles goed gaat, we maar liefst drie projecten van hem kunnen verwachten:

"Eén is met een artiest waarvan ik de naam nog niet ga noemen. De andere twee zijn solo. Ik wil wel zeggen dat dit een artiest is die tegenwoordig ook zingt."

Lady Bee gaat voor het eerst een eigen album uitbrengen. "Het is helemaal in het Engels. Ik heb al acht tracks klaarstaan en er komen er nog meer aan, dan gaan we filteren." Heel veel muziek kunnen we dus in 2018 verwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie