FunX

Jairzinho gaat met zijn eerste soloalbum laten zien dat hij het ook alleen kan

  1. Newschevron right
  2. Jairzinho gaat met zijn eerste soloalbum laten zien dat hij het ook alleen kan

Jairzinho maakt zich klaar voor de release zijn eerste solo-album! Vrijdag komt de eerste single uit, waarop een verliefde Jairzinho te horen is. Vanochtend was hij te gast in Start om te praten over het album en hij had ook iets romantisch in petto voor de ladies.

verliefd?

Verliefd is de eerste track van zijn album. Op de track beschrijft hij zijn liefde voor een vrouw. Toch is hij niet ├ęcht verliefd. Tenminste... niet op een vrouw: "Ik ben verliefd op het leven." De rapper heeft dus geen vrouwtje in zijn leven en daar is hij eigenlijk ook niet naar op zoek. Mocht hij alsnog een droomvrouw tegen het lijf lopen, dan moet ze de volgende eigenschappen bezitten: ze moet eerlijk zijn, goed kunnen koken en een chille vibe hebben.

"Ze moet gewoon op mijn planeet kunnen viben. Ik wil niet een wauw-chick. Ze moet 'wauw' zijn voor mij, maar niet voor de rest van de wereld."

soloalbum

Voor nu is Jairzinho nog alleen gefocust op zijn eerste soloalbum. Het album heeft nog geen titel, maar volgens de rapper heeft dat geen haast. Er staan geen samenwerkingen op, wat toch wel bijzonder is. Jairzinho deed dit expres, want hij wil laten zien dat hij alleen net zo goed is. "Ik zat gewoon in die eenmans vibe en ik wil ook aan mezelf laten zien dat ik het echt kan."

romantische shit

De rapper houdt zich groot, maar hij is stiekem toch wel een romanticus. Speciaal voor Internationale Vrouwendag zong hij een stukje van een aankomende track om de vrouwen op een voetstuk te zetten. Pas op, want hij is smooth!

Ster advertentie
Ster advertentie