FunX

Eljero Elia trots op 'broertje' Memphis Depay

  1. Newschevron right
  2. Eljero Elia trots op 'broertje' Memphis Depay

Voetballer Eljero Elia viert zijn vakantie in Den Haag, maar natuurlijk staat alles in het teken van het WK. Als supporter van Oranje was hij gisteren extra trots dat zijn 'broertje' Memphis Depay mocht spelen: "Toevallig had ik een shirtje laten drukken met zijn naam erop en hij scoorde ook nog," vertelde Elia in Start.

Oranje wint!

Elia gelooft er heilig in dat het Nederlands elftal van Chili kan gaan winnen: "Ik hoop dat het Nederlands elftal een hoog niveau zoals tegen Spanje kan halen. Dan kunnen ze van Chili winnen. Ik denk dat Oranje 1-0 of 2-1 wint van Chili. Als je niet wint en tweede wordt, dan kom je waarschijnlijk tegen Braziliƫ te staan. Ik denk dat dat zuur gaat worden."


Onzeker bij Werder

Op dit toernooi is Eljero Elia er niet bij, maar hij gaat er alles aan doen om over twee jaar te schitteren op het EK. "Het liep aan het begin van dit seizoen niet zo goed bij Werder Bremen, maar in de tweede seizoenshelft gingen we best wel lekker. Ik ga me binnenkort melden en dan zien we wat er gaat gebeuren. Misschien blijf ik, misschien moet ik weg. We gaan het zien."

Engeland

Elia heeft al uitgedacht hoe hij het aan gaat pakken: "Ik wil gewoon plezier hebben en op het hoogste niveau spelen. Het liefst in Engeland. Mijn zaakwaarnemer weet dat ook. Dat wordt knokken en proberen om over twee jaar bij het EK aanwezig te staan. Iedereen weet dat ik daar hoor te staan, maar ik kan mezelf geen verwijten maken. Ik moet me focussen op de dingen die nog komen, mijn koppie erbij houden en rustig blijven."

Ster advertentie
Ster advertentie