FunX

Modeontwerper Odair Pereira wil meer plus-size

  1. Newschevron right
  2. Modeontwerper Odair Pereira wil meer plus-size
Modeontwerper Odair Pereira maakt ook creaties voor de klant met een grotere maat. Toch ziet hij alleen dunne modellen terug op de covers van modebladen. Daar heeft hij zo zijn bedenkingen bij: "We zien die plus-size ook in onze samenleving, dus waarom niet op de cover?"

DAIR Fashion Show

Odair presenteert vanavond zijn nieuwe collectie op de DAIR fashion show in Amsterdam. Toch had hij even tijd om langs te komen in de FunX studio. Ben jij benieuwd naar zijn creaties? Ga dan gewoon langs of hou de website DairDesign.com in de gaten voor foto's.



Zwart

Odair Pereira ging in Start dieper in op de modekleur zwart. Dat is volgens hem de kleur van 2013. “Dit jaar zijn veel verschillende tinten zwart en structuur een musthave, bijvoorbeeld mat combineren met leer.” Ook de combinatie zwart/wit komt volgens Odair veel voor in de collecties van 2013, maar als het om de zomerkleur geel gaat die modekenner Janice gisteren een musthave noemde, dan is Odair voorzichtig. "Je moet uitkijken met felle kleuren, het moet namelijk wel bij je huidstype passen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85159441"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie