Naar homepage
FunX

Kledinglijn bezorgde Jasmine Sendar slapeloze nachten

  1. Newschevron right
  2. Kledinglijn bezorgde Jasmine Sendar slapeloze nachten
Jasmine Sendar heeft grijze haren en slapeloze nachten overgehouden aan haar kledinglijn 'Rock & Royal - loved by Jasmine' die ze afgelopen week lanceerde. De actrice vertelde vanmorgen in Start dat ze flink heeft moeten aanpoten om dit allemaal tot stand te krijgen. "Mode is toch wel iets wat heel snel gaat, dus je moet goed up to date blijven," zei Jasmine.

"Het is affordable fashion"

Stijl

Met haar kledinglijn wil ze een brede doelgroep aanspreken. "Het is affordable fashion. Ik vind het heel erg belangrijk dat het draagbaar en betaalbaar is zodat iedereen het kan kopen, maar dat de kwaliteit ook goed is. De prijs-kwaliteitverhouding moet kloppen," vertelde Jasmine. Haar collectie is naar eigen zeggen heel kleurrijk en divers.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/159609366&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

Nieuwe collectie

Jasmine is nu al met haar team bezig met de ontwerpen voor volgend jaar zomer. Over een maand gaan ze aan de slag met de collectie voor de herfst van 2015.

Eind augustus wordt bekend in welke winkels je de kleding van de Rock & Royal - loved by Jasmine-lijn kan vinden. De lentecollectie van 2015 komt rond eind december, begin januari in de winkels te hangen.

{source}
<iframe src="//player.vimeo.com/video/99811573" width="550" height="320" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>
{/source}Ster advertentie
Ster advertentie