FunX

FunX geeft je extra energie tijdens de Ramadan!

  1. Newschevron right
  2. FunX geeft je extra energie tijdens de Ramadan!

De Ramadan is donderdag 18 juni van start gegaan en dat betekent dat een deel van de FunX luisteraars de komende maand van zonsopgang tot zonsondergang niets meer drinkt of eet, niet rookt en geen seks heeft. De FunX dj's gaan ze daarbij helpen met tips en tricks, zodat ze de Ramadan goed doorkomen! Ook hoor je hoe luisteraars het vasten beleven.

Weg met die middagdip!

Fernando doet in Start verslag van de avonden waarbij hij met Yahia aanschuift bij vastende luisteraars die na zonsondergang mogen eten. Op FunX klinken elke middag tussen 16.00 en 19.00 de energieke FunXhits tracks bij Morad & Shay om vastende luisteraars op het werk, op school of in de gym door de zware middagdip heen te slepen.

Jaimy gaat vasten

Jaimy vast één dag mee en doet on air verslag van wat een hele dag vasten met je lichaam doet. In De Avondshow geniet hij samen met zijn solidaire luisteraars van de Iftar: de maaltijd waarmee dagelijks het vasten na zonsondergang wordt verbroken. Over maaltijden gesproken: Yahia duikt de keuken in met het bekende culinaire kookduo Nadia Zerouali en Merijn Tol, beide beïnvloed door de Arabische en Turkse keuken!

Insomnia

FunX DJ Sharwan heeft de oplossing voor iedereen die 's nachts last heeft van slapeloosheid. Hij gaat je op FunX lekker bezighouden, maar op welke manier, dat hoor je vanzelf 's nachts op je radio!

Ster advertentie
Ster advertentie