FunX

ADHD en DJ Gomes bij Lijn5 met Farid & Sticks

  1. Newschevron right
  2. ADHD en DJ Gomes bij Lijn5 met Farid & Sticks
Heb jij je altijd al afgevraagd wat ADHD is, hoe mensen met ADHD zich voelen en waaraan je ADHD kunt herkennen? Luister dan deze woensdag naar Lijn5 met Farid & Sticks. Ook te beluisteren via de kabel. Al je vragen worden dan namelijk beantwoord door Arga Paternotte van Stichting Balans. Wat je doormaakt als je zo druk en chaotisch bent dat je je nergens op kunt focussen, vertelt Dion Kobbussen. Hij heeft ADHD en vertelt over de gevolgen.

Volgens Guurt van der Glin van het Trimbos Instituut is de mediahype rond ADHD niet terecht en hij legt uit dat mensen met ADHD niet gewoon druk zijn en het wel degelijk belangrijk is deze mensen te behandelen door middel van medicatie.

Lukkie Zijlstra is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met gedrags-, leer- en ontwikkelingsstoornissen. Zij vindt dat deze BSM Therapie veel beter werkt dan medicijnen voor ADHD.

Daarna verrassen we je met een muziekmix van DJ Gomes. Bekijk hieronder het filmpje om een indruk te krijgen van hem. En natuurlijk zoals iedere week de YouTube Tip, een Flow uit de Oude Doos en het Nieuws van de dag.


{youtube}JUcClqN1UQI{/youtube}

Hier kun je de show Lijn5 met Farid & Sticks naluisteren op de site van Lijn5!

Ster advertentie
Ster advertentie