FunX

Kaascouse ontvangt award & primeurt 'Oh Ja'

  1. Newschevron right
  2. Kaascouse ontvangt award & primeurt 'Oh Ja'
Kaascouse ontving vanochtend in Start een award voor zijn XChart nummer één hit 'Je Favoriete Nietsnut.' Om dat te vieren primeurde hij de nieuwe track: 'Oh Ja' vanochtend bij Fernando. Het nieuwe nummer is een productie van de Belgische producer Zelfkweek.
Fulltime Kaascouse
Over boekingen heeft Kaascouse niets te klagen, maar hij werkt zich ondertussen ook uit de naad in een muziekstudio. De Rotterdamse rapper vertelde Fernando dat hij inmiddels al tien nummers opgenomen heeft voor een nieuw project. Dat doet hij allemaal naast zijn fulltime baan als papa.Memento
In de snippetswirl vertelde Kaascouse dat hij dankzij Nuclear Family's undergroundhit Memento besefte dat hij nóg beter zijn best moest doen. "Dit nummer staat voor mij als een voorbeeld voor motivatie. Wat ze ook doen is om de vijf bars rappen. Dat doet bijna geen enkele rapper. Dat geeft een tof effect, want het klopt, maar het klopt ook weer niet." Nog een leuk weetje over Memento: Je kijkt anders naar het nummer als je de raptekst van beneden naar boven leest. De Nuclear Family gaat tegenwoordig overigens door het leven als Kern Koppen.

Ster advertentie
Ster advertentie