Naar homepage
FunX

VIDEO: Tim Wes scoort met Daft Punk's Get Lucky

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Tim Wes scoort met Daft Punk's Get Lucky
Jazzmuzikant Tim Wes scoort momenteel flink wat views op YouTube met zijn eigen versie van Daft Punk's Get Lucky. De nieuwe versie en de zomerse videoclip geven de hitsingle een totaal andere sfeer. In Start vertelt de saxofonist wat precies het doel is van de track die inmiddels duizenden keren is beluisterd op YouTube.

Tim vertelde woensdagochtend dat hij Daft Punk's Get Lucky "gruwelijk" en "master" vindt en er daarom iets mee moest doen. Daarnaast wilde de muzikant zijn jonge fans ook kennis laten maken met cross-overs. "Daft Punk is normaal heel elektronisch, maar het nieuwe album is supermuzikaal. Door de jazzy feeling en de gruwelijke akkoorden is het meer dan een simpel album."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97682583"></iframe>
{/source}

Tim Wes vertelt dat hij Get Lucky al een tijdje aan wilde pakken met zijn muziekteam. Daarom gingen ze de studio in met allerlei muzikanten en maakten ze de single van Daft Punk en Pharrell helemaal eigen. "We hebben de track opgebouwd vanaf het begin en alleen een klein sample gepakt. Voor de rest is alles zelf opnieuw ingespeeld en heeft het daardoor een eigen feel," aldus Tim Wes.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/4D_azTSuOnc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie