FunX

FunX Dance Weekend met o.a. Michael Mendoza

  1. Newschevron right
  2. FunX Dance Weekend met o.a. Michael Mendoza
Het FunX Dance Weekend begint vrijdagavond in Weekend Wax met twee rappers van het kijkcijferkanon Holland In Da Hood. Hatim en Riza vragen ze de oren van het lijf, totdat de FunX Dance DJ plaatsneemt achter de draaitafels.

Vanaf 21.00 uur gaat Michael Mendoza in de mix! De FunX Dance DJ zal daarbij meer uitleg geven over de gloednieuwe single Trinidad, die hij uitbracht bij één van de grootste dancelabels op de wereld: Defected. Om 22.00 uur is het tijd voor de beste r&b, dancehall en hiphop met de Goodness mixshow van dj's Prime & Waxfiend!Zaterdag
De tweede avond van het weekend draait Mitch Crown een uur lang zijn favoriete platen. Momenteel is hij druk bezig in de studio en de bangers die daaruit rollen hoor je natuurlijk ook langskomen. We kunnen je alvast verklappen dat Schizophrenic, de track met Nicky Romero waarmee hij in de Dance Chart staat, daarbij niet zal ontbreken.Vorige week zijn de FunX Dance Club Sessions in het leven geroepen. Vanaf 22.00 uur hoor je nu elke week een nieuwe dj. Deze week is het de beurt van Sander van Doorn, de nummer 11 op de lijst van beste dj's op de wereld. Hij warmt je een uur lang op voor zijn tweede album Eleve11, dat vanaf 19 september in de winkels ligt. Ook zijn zomerhit 'Koko' zal niet in de Club Session ontbreken. Vergeet dus niet in te schakelen tijdens jouw FunX Dance Weekend!

Ster advertentie
Ster advertentie