FunX

Diggy Dex: “Jammer dat RBDjan stopt”

  1. Newschevron right
  2. Diggy Dex: “Jammer dat RBDjan stopt”
Diggy Dex vindt het erg jammer dat RBDjan stopt met rappen. Dat vertelde hij vanmorgen in Start. De twee artiesten hebben onlangs samen het nummer Mama (I Made It) uitgebracht maar waarschijnlijk is het de laatste featuring die je van RBDjan gaat horen. De Amsterdamse rapper maakte onlangs namelijk bekend dat hij gaat stoppen met rappen.

Dit kwam wel als schok aan bij Diggy aangezien hij groot fan is van hem. "Ja ik schrok wel omdat ik het echt zonde vind. Het is gewoon zonde dat in een land als Nederland zo'n getalenteerde goede rapper met ook echt een staat van dienst zich niet financieel daarmee redt," verklaarde Diggy Dex aan Fernando.

Diggy Dex, die binnenkort ook te zien is in de film Kankerlijers, brengt in november een nieuwe track uit. Op dit nummer, Cirkels, heeft hij niet samengewerkt met andere artiesten. Het nieuwe album waarop je onder andere Cirkels kan vinden, wordt op 24 januari uitgebracht.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F112396675"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/rBRYLmcCh6A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie