FunX

Fashion van Nederlandse vs. Amerikaanse artiesten

  1. Newschevron right
  2. Fashion van Nederlandse vs. Amerikaanse artiesten
De mode-industrie staat niet stil en dat betekent automatisch dat Kim Keizer het ook druk heeft. De Nederlandse fashion styliste van artiesten als Chuckie, Ronnie Flex, Ali B, Nick en Simon en I Am Aisha is net terug uit Los Angeles. Ze schoof vanmorgen aan in Start om jou een update te geven over alle ins en outs op haar gebied van fashion.

Nederland vs. Amerika
Kim houdt zich niet alleen bezig met het stylen van Nederlandse artiesten. Ook Amerikaanse celebs als A$AP Rocky en Kid Ink worden onder handen genomen. Er is wel een verschil tussen de muzikanten uit deze twee landen. "Ze (Amerikaanse artiesten) weten iets meer wat ze doen. Ze zijn zich iets meer bewust van wat ze wel of niet willen (en mogen) dragen. In Nederland gaat het gewoon simpel; yo morgen videoclip, heb je nog wat liggen", vertelde de imago consultant. "In Amerika wordt er iets meer over nagedacht van waarom je iets draagt."



Eigen kledinglijn
Als je Kim volgt op Instagram, dan kan ze je inspiratie geven voor een nieuwe look. Binnenkort kan je nog een stapje verder gaan en haar kleding dragen! Ze lanceert namelijk haar eigen kledinglijn Krystal Bad Coke. Deze komt in Los Angeles in de winkels te liggen maar hoogstwaarschijnlijk ook in Amsterdam. Vanaf wanneer het verkrijgbaar is? Dat wil de fashionista nog even niet verklappen. Als je Krystal Bad Coke op Instagram volgt, krijg je dat binnenkort te weten.



Check hier de meest recente opdrachten die ze voor The Source magazine heeft uitgevoerd.



Ster advertentie
Ster advertentie