FunX

Denk je dat je vriend(in) vreemdgaat? Huur een privédetective in!

  1. Newschevron right
  2. Denk je dat je vriend(in) vreemdgaat? Huur een privédetective in!

Vreemdgaan is een bitch! Wat doe jij als je denkt dat je wifey of hubby stiekem iemand anders ziet? Je kunt uiteraard zelf FBI gaan spelen door Facebook en Instagram 24/7 in de gaten te houden. Maar je kunt ook gewoon een detective inhuren! Morad en zijn sidekick Fajah Lourens belden privédetective Ron over zijn bijzondere baan.

Cheaters

Ron heeft inmiddels een goede neus voor verdachte situaties. Zo gaan cheaters vaak meer op hun uiterlijk letten: mannen gaan misschien meer de sportschool in, terwijl vrouwen zich juist meer gaan opmaken. Ook de partner heel geheimzinnig gaan doen met zijn of haar telefoon, altijd op zijn kop leggen of zelfs meenemen naar het toilet. Fajah tilt het gelijk nog even naar een next level:

''Een echte cheater heeft gewoon een tweede telefoon in zijn auto.''

Onbekend

Hoewel je bij een detective waarschijnlijk gelijk denkt aan intensief onderzoek, mag iemands privacy niet worden geschonden. Een privédetective mag de persoon in kwestie wel volgen en ook foto's maken als hij of zij zich in het openbaar bevindt. In een woonkamer mag je dan weer niet fotograferen. Maar wat kan een privédetective dan wat je zelf niet kan?

''Als jij hem gaat volgen met je autootje, dan herkent hij je natuurlijk en dan zal hij geen stoute dingen gaan doen. Wij zijn onbekend, dus als wij het doen heeft hij het niet door.''

Hulp

Als je op deze manier ontdekt dat je partner inderdaad vreemdgaat, heeft dat natuurlijk gevolgen voor je relatie. Toch voelt Ron zich nooit schuldig en heeft hij juist eerder het idee dat hij iets goed doet.

''Wij zijn niet degene die overspel plegen. Als jij het slachtoffer bent van zo'n persoon en je wilt zekerheid, heb ik het idee dat ik help.''

Miljardair

Gemiddeld kost het inhuren van een privédetective tussen de 1000 en 4000 euro. Dan moet het wel in één keer raak zijn. Soms gaat het echter over grof geld. Ron heeft een keer een miljardair uit Azië geholpen, wat wel een bedrag van 60.000 euro opleverde. Hij wilde dat zijn vriendin 24/7 in de gaten wilde gehouden, voordat hij een volgende stap met haar zou zetten.

''Hij dacht: als ik trouw, doe ik dat in gemeenschap van goederen. Hij had een vriendin in Amsterdam, je kent het wel: een woning in het betere gedeelte van Amsterdam en een Porsche voor de deur. Hij wilde weten of ze echt trouw was, maar dat bleek helaas niet het geval.''

Ster advertentie
Ster advertentie