FunX

Latifah uitgeroepen tot FunX NEXT Best!

  1. Newschevron right
  2. Latifah uitgeroepen tot FunX NEXT Best!

FunX gelooft in Latifah! Je kent haar van Laag/Boven met SBMG, Non Stop met Hansie en Josylvio en natuurlijk haar eigen bangers Regenboog, Gunshot en Trophy. Met haar 101Barz-sessie heeft ze laten horen dat ze één van de beste MC’s van Nederland is.

Latifah heeft vandaag haar debuut-EP On My Way uitgebracht met haar nieuwste single Gewaarschuwd. Het kan niet anders dat ze flinke waves gaat maken met deze EP, waarop onder andere te horen zijn: SBMG, Cho, Josylvio, Paul Sinha en Esko.

Alle ogen op haar… Latifah is FunX NEXT Best.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX NEXT Best

Nu vraag je je misschien af: FunX NEXT Best, wat is dat? Nou, de FunX NEXT Best is een artiest waar FunX in gelooft. Een jonge en opkomende artiest die op het punt van doorbreken staat en een extra push van FunX krijgt. Deze artiest krijgt extra airplay, meer aandacht in de programma's en ook op de online kanalen van FunX. Daarnaast krijgt de FunX NEXT Best de sleutel van FunX en kan dus altijd op eigen initiatief even langskomen.

Equalz

De allereerste FunX NEXT Best was Equalz. Deze mannen zijn de laatste maanden lekker bezig geweest met onder andere de hit Op De Weg samen met Adje en Cho.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie