FunX

Daphne Deckers vindt Richard nog het leukst

  1. Newschevron right
  2. Daphne Deckers vindt Richard nog het leukst
Daphne Deckers vertelde tijdens FunX Start het een en ander over haar 18de boek ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’. Na een aantal opvoed- en kinderboeken brengt het voormalig model dit keer een totaal ander thema. Volgens Daphne is het een grappig boek over liefde, seks en daten.

De pil van maar liefst 320 bladzijdes is niet autobiografisch alhoewel er hier en daar wat eigen ervaringen in zijn beschreven. Zoals over de vriend van haar vriendin die tijdens haar bevalling is vreemdgegaan. Ze hoopt dat het boek een verfilming krijgt!

Spannend houden
Ook vertelt Daphne over hoe ze haar relatie met Richard Krajicek spannend houdt. "Je moet af en toe net als je computer je relatie resetten", aldus de BN'er. "Je moet nieuwe dingen samen blijven doen dat je maar niet alsmaar dezelfde platen blijft ronddraaien", voegde ze er nog aan toe. De nieuwe presentatrice bij RTL Boulevard vindt haar man nog steeds de allerleukste!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60982531&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie