FunX

Komproe en Verveer: "Stem of hou je bek"

  1. Newschevron right
  2. Komproe en Verveer: "Stem of hou je bek"
Roué Verveer en Howard Komproe zijn het er allebei over eens dat het erg belangrijk is om te stemmen. "Als je niet stemt, moet je de eerst komende 4 jaar je bek houden", vertelde Howard vanmorgen tijdens FunX Start.

Howard kiest dit keer voor Groenlinks ondanks dat hij het op een paar punten niet eens is met lijsttrekker Jolande Sap. "Ik vind dat je trouw moet blijven aan de partij waar je in basis het meest mee eens bent. Als die partij niet heel groot is, is het eigenlijk een beetje slap om het schip te verlaten", aldus de komediant. Met de meeste punten is Komproe het wel eens waaronder gezondheidszorg, cultuur en milieu.

Roué is nog niet helemaal zeker op wie hij gaat stemmen. Hij vindt de keuze moeilijk omdat er bij alle partijen wel punten zijn waar hij het er wel en niet mee eens is. Vooralsnog lijkt de VVD de voorkeur van Verveer te hebben. "Je kiest dingen die in jouw straatje vallen", aldus de komediant. Hij vindt de standpunten over hypotheekrenteaftrek en belasting van Rutte's partij belangrijk. Het is voor hem van belang dat iedereen evenveel belasting moet betalen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59578117&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie