FunX

Ben jij eerlijk over je seksverleden?

  1. Newschevron right
  2. Ben jij eerlijk over je seksverleden?
Vrouwen zijn experts in het liegen over het aantal bedpartners dat ze hebben gehad. Bijna vijftig procent blijkt de waarheid te verbergen van hun partner. Kun je een goede relatie bouwen op een leugen? Dat vroeg Zarayda zich donderdag af in CritiX met de volgende stelling: ‘Als je een goede relatie wil, moet je open zijn over je seksverleden’. 51% van de FunX luisteraars was het daarmee oneens.


Meer dan 100 sekspartners

Paco liegt over zijn seksleven, omdat het zijn relatie kan schaden: "Ik heb met meer dan honderd vrouwen het bed gedeeld, maar ik vertelde aan mijn vriendin dat ik tien vrouwen had gehad. Daar schrok ze al van, dus ik ga niet vertellen met hoeveel ik het echt gedaan heb. Als ze dit hoort, is mijn relatie natuurlijk voorbij."

Eerlijkheid


Evi is het oneens met Paco en vindt dat je altijd eerlijk moet zijn over je seksverleden. "Ik vind het belangrijk dat je een vertrouwensrelatie met je partner hebt, en als je die relatie al begint met een leugen, waarover lieg je dan nog meer?"Derek Otte noemt een seksleven 'learning by doing': "En wat wij doen is het examen, veel beter dan met welke ex dan ook, is onze seks samen." De FunX huisdichter zegt dat mannen opscheppen en vrouwen verbergen, maar hij waarschuwt ook dat de waarheid altijd boven water komt.

Ster advertentie
Ster advertentie