Naar homepage
FunX

Welke nieuwe console gaat onderuit?

  1. Newschevron right
  2. Welke nieuwe console gaat onderuit?
Bij de grootste electronicabeurs van het jaar, CES, zijn weer bijzondere nieuwe apparaten gepresenteerd. Zo heeft Razer een speciale gaming tablet gepresenteerd. NVidea liet een portable gaming systeem zien waar je je pc games op kan streamen. Verder is er nog een Steam Box aangekondigd.

Dit betekent waarschijnlijk dat op de E3-beurs in mei vijf a zes consoles worden gerepresenteerd. Dit is volgens Gameking JJ een beetje te veel van het goede. Van de nieuwe apparaten die op CES zijn aangekondigd, denkt de game journalist dat alleen de Steambox het goed gaat doen. "Het enigste waar ik wel vertrouwen in heb is de Steam Box omdat Steam, het programma waarmee je pc games kan downloaden, heel goed loopt. Dit is een soort iTunes maar dan voor games."

DLC
Binnenkort kunnen bezitters van de top shooters Halo en Black Opps een nieuwe DLC downloaden. Dit zijn gewoon nieuwe mappen en een toevoeging van een game mode. "Het is in allebei de gevallen niet super spectaculair. Het zijn niet de maps die je over een jaar het meest wilt spelen, maar ze zijn wel goed. Deze beide games worden ontzettend veel gespeeld en gegeven moment ben je wel toe aan een nieuwe map om te kijken of je die kan domineren. Ik denk dat het voor de fans die beide games hebben wel leuke aankopen kunnen zijn," aldus JJ.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74497355"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie