FunX

Mysterieuze Kakhiel in de FunX studio

  1. Newschevron right
  2. Mysterieuze Kakhiel in de FunX studio
Het gaat zo goed met internetsensatie Kakhiel dat hij zijn baan op heeft gezegd en nu fulltime Kakhiel kan zijn. Wat Kakhiel doet en hoe hij het doet kan hij natuurlijk het beste zelf vertellen. “Ik pak vrij troosteloze foto’s van internet waar ik dan gelijk een dialoog of verhaal bij in mijn hoofd krijg. Dat zet ik er dan bij door middel van een tekstballonnetje of onderschrift." Hij vindt het leuk om contrast aan te brengen in foto's: "Dat je mensen ziet en totaal niet verwacht dat ze dat soort dingen zeggen,” vertelde hij vanochtend in Start.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94784816&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Doei!

Inmiddels heeft Kakhiel zoveel foto’s beklad, met zijn grappige hersenspinsels dat hij ze samen heeft gebundeld in een boek, genaamd: ‘Doei!’. Hij vertelt dat hij niet bij iedere foto iets kan bedenken. Meestal krijgt hij inspiratie bij foto’s, waarvan de personen niet bewust aan het poseren zijn. Het is niet iets wat hij aan of uit zet: “Het is een manier van denken die altijd wel in me zit,” zegt Kakhiel.



Mysterieus

Over zijn identiteit blijft Kakhiel geheimzinnig. Al vond hij het niet erg om herkenbaar voor ons in de studio te komen. Wel had hij zijn bivakmuts paraat voor de foto’s. Waarom? “Ik vind het niet heel belangrijk dat mensen weten wie ik ben. Het gaat om mn werk, niet om wie ik ben,” aldus Kakhiel. Toch beschreef Fernando hem een beetje in de uitzending.



Ster advertentie
Ster advertentie