FunX

Mr Probz: "nieuwe album nog deze zomer"

  1. Newschevron right
  2. Mr Probz: "nieuwe album nog deze zomer"
Het nieuwe album The Treatment van Mr Probz verschijnt nog ruim voor het einde van de zomer. Dat zei de MC vanmorgen in Start. De opvolger van Waves wordt waarschijnlijk I'm Right Here. De track gaat volgens de rapper over een persoon die alles kapot maakt en heeft betrekking op hemzelf.

The Treatment wordt een mengelmoesje van zang en hiphop. "Ik kan het je niet uitleggen, ik zou het je echt moeten laten horen. Er zitten ook hele vreemde dingen tussen", zegt Mr Probz tegen Fernando.

DWDD
Sinds zijn live uitvoering van Waves in De Wereld Draait Door is er veel veranderd voor Mr Probz. Direct na zijn optreden schoot de track omhoog in de iTunes Chart. "Ineens ben je in de picture, en dat was een heel raar moment," zegt hij.

FunX Award
Ook in de XChart doet Waves het goed. De track staat nu zelfs op nummer 1. Fernando had daarom vanmorgen de eer om Mr Probz een FunX Award te mogen overhandigen voor zijn nr 1 notering.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F100454384"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie