FunX

Je moet Accepteren! Supergaande dropt nieuwe clip en verklapt toekomstplannen

  1. Newschevron right
  2. Je moet Accepteren! Supergaande dropt nieuwe clip en verklapt toekomstplannen

Je moet accepteren! Supergaande heeft zojuist de clip gedropt van hun nieuwe nummer Accepteren. De jongens lieten eerder al een primeurtje van de track horen aan FunX, maar nu is daar eindelijk ook de bijbehorende video! Nesim en Qucee kwamen langs bij Morad & Shay om te vertellen wat we nog meer van de YouTubers kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''De clip was niet goed genoeg, dus we moesten het opnieuw doen. Het concept was hard, maar toen we het terugkeken hadden we toch zoiets van: dit is het niet helemaal.''

ACCEPTEER DE PUNCHLINE

Het eerste seizoen van Accepteer de Punchline zit erop. Wanneer er een tweede seizoen komt is nog niet bekend, maar ze kunnen in ieder geval al wel beloven dat er een hele vette kerstspecial aan zit te komen met grote namen.

DOCU

De boys zijn ook bezig met een documentaire, over hoe het in twee jaar is ontploft. Eerst was het de bedoeling om hem op 1 januari uit te brengen, maar Nesim en Qucee wilden toch nog iets langer door filmen.

''We maken veel mee. Nu krijgen de mensen thuis ook een kijkje achter de schermen. Ze zien altijd dat lachen, maar niet het harde werk dat we erin stoppen.''

Zonder autotune

Dat Nesim en Qucee kunnen rappen is al bekend, maar kunnen ze ook zingen? Morad & Shay nemen ze mee terug in de tijd voor wat classics. Of ze kunnen zingen zonder de welbekende autotune is nog maar de vraag... Ze hebben in ieder geval wel een volgend muzikaal plan: de jongens gaan op dansles!

''Onze dansmoves zijn niet gaar, maar ook nog niet echt on point.''

Ster advertentie
Ster advertentie