FunX

Vrouwelijk beautygeheim: Snor bleken

  1. Newschevron right
  2. Vrouwelijk beautygeheim: Snor bleken
Het schijnt dat vrouwen steeds vaker hun snor bleken, maar erover praten doen ze niet. Uit een onderzoek blijkt dat 94% van de vrouwen het bleken van de snor namelijk als een beautygeheim ziet. Fernando vraagt in Start aan modeblogger Cynthia Schultz hoe je dit het beste kan doen.

Het bleken van je snor kan je snel en makkelijk thuis doen volgens Cynthia, maar er zijn natuurlijk ook nadelen. Ze zet ze even op een rijtje: "Het werkt alleen op kleine dunne haartjes een flinke snor krijg je niet weg. Het irriteert ook nog eens de huid. Je moet het ook regelmatig blijven bleken. Als je een donkere huid hebt, kan het licht mee kleuren. Dan heb je ineens een lichte snor." Bleken doe je met een setje dat je bij de drogist kunt kopen. Volgens Cynthia kost het weinig en is het makkelijk. Je smeert twee crèmes op je snor, laat het intrekken en dan is het gebleekt.

Sugaren is ook een manier om te ontharen. "Het is een soort hars en is niet zo heel pijnlijk. Het doet eventjes pijn en als je het eraf trekt voel je het even. Je kan het daarom beter aan een ander laten doen," aldus Cynthia. Fernando weet alles van sugaren, want hij heeft nadat hij uitgedaagd werd echt pijn geleden: "ik dacht dat de heftigste pijn bij de tandarts was, maar dit.. ik heb respect voor vrouwen hoor!"

{source}
<iframe width="550%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F65505237&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie