FunX

Nieuw seizoen, nieuwe programmering bij FunX!

  1. Newschevron right
  2. Nieuw seizoen, nieuwe programmering bij FunX!

September is begonnen en dat betekent dat deze week ook de nieuwe programmering bij FunX van start is gegaan. En het nieuwe seizoen brengt heel veel veranderingen en een spliksplinternieuw programma waar talenten de kans krijgen om exposure te krijgen. Wie wat waar? Check hiet hieronder allemaal!

Jouw Stad

Ook in het weekend gaat Jouw Stad gewoon door! Als je lokale dj’s het weekend vieren, praat Eva je bij over alle lokale nieuwtjes uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. En dat doet ze niet alleen want ook de reporters doen verslag van de mooiste evenementen en stellen de sappigste vragen aan iedereen op de straten van jouw favo stad!

SuperSongdag

Vanaf aanstaande zondag presenteren Riza en Jaimy tussen 13:00 uur en 15:00 uur de nieuwe talentenshow SuperSongDag. In deze show krijgen rappers, producers en zangers zonder label de kans om zich te laten horen. Ze mogen hun tracks laten horen en daarna worden ze beoordeeld door een vakjury. De winnaar mag een professionele videoclip opnemen en krijgt meer exposure via FunX. Bovendien is er ook plaats voor lokale talenten uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ben jij een producer/zanger/rapper? Stuur je clip of single door naar demo@funx.nl en wie weet hoor je jezelf terug bij FunX!

WorX

WorX is terug! Eerst was het een item maar het is nu terug als een hele show. Eva zal elke zondag van 15:00 tot 17:00 uur alles over de arbeidsmarkt, studiekeuze, werkloosheid en solliciteren bespreken. Ook bekende en minder bekende, inspirerende studiogasten zullen aanschuiven om te praten over hun loopbaan en de weg naar het succes.

CritiX

Zoals altijd kan er aan het einde van de week weer stevig gediscussieerd worden met CritiX. Tussen 17:00 uur en 19:00 uur zal Natasja een actueel thema bespreken samen met jou en een speciaal CritiX panel. Mis het niet!

En let op!

Jaimy presenteert de Avondshow van maandag tot en met donderdag vanaf nu twee uur eerder. Zet je radio al om 19:00 uur aan voor sexy tunes omlijst met droog commentaar.

Ster advertentie
Ster advertentie