FunX

Mr. Probz releast snel weer nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. Mr. Probz releast snel weer nieuwe clip
Mr. Probz vertelde vanmorgen in Start dat hij voor het einde van het jaar nog een aantal videoclips wil uitbrengen. "Sowieso wil ik voor het einde van het jaar die oude clips die ik nog had liggen gewoon eruit gooien," vertelde Mr. Probz. Afgelopen weekend lanceerde de Nederlandse rapper/zanger een clip voor het nummer 'Turning Tables'. Deze had hij een jaar geleden al opgenomen.

Binnenkort kan je in ieder geval ook de video voor het nummer 'Hard on Yourself' verwachten. Mr. Probz is dan nog niet klaar met zijn clips want deze maand reist hij waarschijnlijk naar Mexico om daar weer nieuwe video's te schieten.

Mr. Probz duikt in 2014 weer de studio in om nieuwe tracks te maken. "Ik maak niet genoeg nieuwe muziek en ik wil wel in het nieuwe jaar sowieso heel veel nieuwe muziek gaan maken. Want ik heb heel veel nieuwe ideeën en die wil ik niet weg laten rotten," vertelde de artiest in Start.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/123177976&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/1vIEL-mwj2s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie