FunX

Yes-R en Turk te gast bij Lijn5 met Zarayda

  1. Newschevron right
  2. Yes-R en Turk te gast bij Lijn5 met Zarayda
De rappers Turk en Yes-R spelen de hoofdrol in de nieuwe misdaadcomedy Gangster Boys. Zarayda is nog steeds aan het genieten van haar vakantie en dus gaat Delano vanavond met Venz in Lijn5 met Zarayda in gesprek met Turk en Yes-R. Want hoe is deze samenwerking hen bevallen?

Lijn5 met Zarayda hoor je op maandag van 20.00u. tot 23.00u. op FunX Landelijk, ook te beluisteren via de kabel.

In de film ‘Gangster Boys’ spelen verder onder anderen Georgina Verbaan, Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge mee.


'Gangster Boys'
is een speelfilm van regisseur Paul Ruven over twee jonge jongens die graag willen meetellen in het lokale maffiacircuit. Ze dromen van een leven met veel geld en vooral veel respect. Als ze hun eerste opdracht verprutsen, merken ze dat dit niet zo eenvoudig te bereiken is.


Voor de Turks-Nederlandse rapper Turk (echt naam is Önder Dogan) is Gangster Boys zijn debuutfilm. Voor Yes-R is het zijn tweede rol, na zijn debuut in ‘Een Beetje Verliefd’ in 2006. Gangster Boys is in het voorjaar van 2010 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Verder natuurlijk Shownieuws en de Hardt Of Hardt Niet: de rubriek waarin een opkomend artiest advies en tips krijgt van een professional.


Je kunt hier de show van Lijn5 met Zarayda naluisteren op de site van Lijn5!


Check dit filmpje van de opnames van de film ‘Gangster Boys’:
{youtube}SpaO8j25Qmk{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie