FunX

"James Bond film 'Skyfall' enorme hit"

  1. Newschevron right
  2. "James Bond film 'Skyfall' enorme hit"
De nieuwste James Bond film 'Skyfall' is afgelopen week in première gegaan. Volgens (film)journalist Robbert Blokland moet je voor deze film zeker naar de bioscoop gaan: "Het is bijzonder spectaculair, hele goede actiescènes maar ook veel diepgang. De humor is weer een beetje terug die in de vorige films toch ontbrak."

Blokland wilde niet te veel verklappen en raadde mensen aan om niks te lezen en het gewoon te gaan bekijken in de bioscoop. "Alles deugt aan deze film. De combinatie van spanning, actie en humor is helemaal in balans. Dit wordt een enorme hit denk ik", aldus Robbert tijdens FunX Start.

Robot & Frank
Robert & Frank speelt zich af in de nabije toekomst waarbij iedereen een eigen huisrobot heeft. Alleen voormalig juwelendief Frank weigert nog met de tijd mee te gaan tot dat iemand hem één cadeau geeft omdat hij zich zo verveelt. Na enige tijd ziet hij de voordelen van een robot en bedenkt hij een plan om met behulp van het apparaat na jaren weer een juwelenroof te plegen. "Het is een hele kleine film, maar het komt als enige tegenover James Bond te staan, want niemand durft verder films uit te brengen. Maar hij verdient wel de aandacht, je kan een traantje wegpinken als je erheen gaat", aldus Blokland.

De filmkenner besprak verder ook nog 'Sinister'; "een lekker spannende film zonder al te veel bloedvergieten." Beluister hieronder wat Robbert nog meer over deze horror movie te vertellen had.

{source}<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F65638271&show_artwork=true"></iframe>{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie