FunX

Scriptschrijver GTST wil Chantal Janzen

  1. Newschevron right
  2. Scriptschrijver GTST wil Chantal Janzen
Rohan Gottschalk is hoofd-scriptschrijver voor Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) en was vanochtend te gast in Start. Hij vertelde Fernando het één en ander over de 4500ste aflevering die deze week uitgezonden wordt. Ook liet Rohan los wie hij nog graag in GTST zou willen zien acteren. "Chantal Janzen! Dan zou het iets zijn met komedie, want ik vind haar heel grappig. En misschien een leuke zus van Lorena, een evil variant."

Cursus scriptschrijver

Rohan Gottschalk is inmiddels al zes jaar scriptschrijver voor GTST, maar hiervoor was hij leraar Nederlands op een middelbare school. "Er stond een advertentie in de Volkskrant om een cursus te volgen voor scriptschrijver. En ik vond het leuk om te kijken of ik het wat vind, want ik was ook fan van soaps. Zo ben ik scriptschrijver geworden," aldus Rohan.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F47924502&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Kweekvijver

Goede Tijden Slechte Tijden is een kweekvijver voor jong talent. Zo hebben de soapliefhebbers in de loop der jaren verschillende acteurs zien komen en gaan. Voor Rohan was het even schrikken toen er een actrice stopte met GTST. "Lieke van Lexmond is een fijne actrice en ze was al zo lang bij ons. Het was ook leuk om voor het karakter (Charly) van Lieke te schrijven, maar aan de andere kant denk je: dan gaan we een leuk verhaal bedenken hoe ze aan haar einde komt."

Bruiloft Janine en Ludo

Deze week staat GTST in het teken van het huwelijk van Janine en Ludo. Zoals we gewend zijn lopen de bruiloften in Meerdijk niet zoals gepland. "Het is een bruiloft van de Sanders, dus tuurlijk zal Nick Sanders erbij zijn. Dit komt goed uit, want Janine en Ludo hebben net iets ontdekt over Nick. Dus dat wordt heel gezellig", vertelde Rohan.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F47924659&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie