FunX

DJ Wef wint Best DJ voor tweede jaar op rij: "Totaal niet verwacht"

foto: Karim Sahmi
  1. Newschevron right
  2. DJ Wef wint Best DJ voor tweede jaar op rij: "Totaal niet verwacht"

Het is haar opnieuw gelukt! DJ Wef wint voor het tweede jaar op rij de FunX Music Award voor Best DJ. De concurrentie was dit jaar moordend, maar ze flikt het dus gewoon weer. "Ik had het totaal niet verwacht", vertelt ze na afloop aan Nordin.

Speech niet gelukt

"Ik ben superblij", zegt een dolblije Wef. "Ik waardeer het echt. Alle luisteraars en FunX, ze zijn met mij sinds day one." De award kwam volledig als een verrassing voor de dj. Ze oefende deze week nog tijdens de FMA Avondshow met haar bedankspeech voor het geval dat ze de award zou winnen. Goed voorbereid zou je denken, maar de speech lukte uiteindelijk totaal niet volgens Wef. "Het ging slecht, haha. Ik stond er echt van: uhh? En ik moest ook focussen van: niet vallen, door m'n hakken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Latu

Wef verwachtte eigenlijk dat Latu de award zou winnen en had het haar ook heel erg gegund. "Ze is echt een toffe meid en ze doet dit ook al heel lang. Ik gunde het haar ook, maar ja, ik heb gewonnen, dus ik mag even shinen toch?", lacht Wef.

Setje

Nordin maakte meteen gebruik van het moment om Wef uit te nodigen voor zijn radioshow Nordin's Night Out. Daarom is de winnares van de Best DJ-award morgen te horen tussen 20.30 uur en 21.00 uur voor een setje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie