FunX

Mariska Mellegers startte een sportief bedrijf

  1. Newschevron right
  2. Mariska Mellegers startte een sportief bedrijf
Ze turnde actief, van haar vierde tot haar negentiende. Als bijbaantje werkte ze in de sportschool. Het is dus niet heel raar dat Mariska een eigen bedrijf startte in de sportbranche. Haar bedrijf Dineaux is gespecialiseerd in het aanbieden van sport – en bewegingsactiviteiten aan buitenschoolse opvang en scholen. Zondag in Hi5 bood ze een stageplek aan!

Ondernemen in het bloed?
Ondanks dat haar ouders geen eigen bedrijf hebben, lijkt ondernemen bij Mariska Mellegers wel in het bloed te zitten. Toen ze zestien was kreeg ze al allemaal ideeën over het starten van een eigen bedrijf. Bijvoorbeeld een innovatieve sportschool of een nieuw fitnessprogramma. Het kwam alleen nooit tot een concreet ondernemingsplan.

Vriend als businesspartner
Tijdens haar studie Personeel&Arbeid aan de Hogeschool Utrecht werd het idee voor Dineaux steeds concreter. Mariska besloot de minor Small Business Skills te volgen. Toen ze haar vriend ontmoette, bleek dat hij ook graag voor zichzelf wilde beginnen. Samen zijn ze Dineaux gestart.

Vacature
Dineaux bestaat uit 40 werknemers en 4 stagiaires en is op zoek naar een sportinstructeur. In Hi5 is de plek nog niet vergeven, dus als je nog kans wilt maken, laat dan hier je gegevens achter.


SPORTINSTRUCTEUR M/V

Dineaux zoekt sportieve, creatieve en flexibel inzetbare medewerkers! Dineaux is een organisatie die landelijk sport- en spelactiviteiten biedt aan de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Wat ga je doen?

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om een aantal uren in de week sport- en spelactiviteiten te organiseren voor kinderen die gebruik maken van buitenschoolse opvang. Je werkt met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de activiteiten. Ben jíj die sportieve én enthousiaste sportinstructeur die het leuk lijkt zelfstandig te werken aan de ontwikkeling van jonge kinderen?

Heb jij:
Een warm hart voor kinderen; een afgeronde sportopleiding op tenminste op MBO-3 niveau, óf relevante werkervaring in het geven van sportles aan kinderen. Dan nodigen wij jou hierbij van harte uit om te solliciteren!

Wij bieden:
Een leuke (bij)baan tegen een zeer goede vergoeding; een professionele werkomgeving waarin passie voor sport en ontwikkeling van kinderen centraal staat; een functie waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen; leuke collega’s. Hoe kun je reageren?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan hier!
{rsform48}

Ster advertentie
Ster advertentie