FunX

Filemon: "Herman psychisch slecht aan toe"

  1. Newschevron right
  2. Filemon: "Herman psychisch slecht aan toe"
Filemon vertelde vanochtend tijdens FunX Start wat we allemaal kunnen verwachten in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Week van Filemon'. De presentator had onder andere een bijzonder gesprek met Herman Berghuis over roem.

Gepest
Berghuis werd populair in de tv-show van Robert Jensen waar hij als nerd werd neergezet. Dit vond Herman op zich niet erg. Het probleem vond pas plaats na de show als hij terug naar huis moest. Hij werd geregeld in de trein gepest en is ook eerder met eieren bekogeld. "Die jongen is er psychisch slecht aan toe", aldus Filemon. Berghuis is naast de pesterijen ook opgelicht door zijn manager. "Hij heeft geprobeerd om alcohol verslaafd te raken, maar dat is hem niet gelukt", voegde de presentator er nog aan toe.

Talentenjachten nep?
In de show van vanavond heeft Filemon het ook over talentenjachten. Filemon wil weten waarom het finalisten van talentenjachten uiteindelijk niet lukt om een succesvolle muzikale carrière van de grond te krijgen. Hij spreekt bovendien met een van de deelnemers van talentenjacht Sunday Night Fever; Deon Leon. De acteur vertelde dat de winnaar van de finale van te voren bij de makers al bekend was.

{source}
<iframe width="100%" height="120" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59458434&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Preview eerste aflevering 'De Week van Filemon'
Ster advertentie
Ster advertentie