FunX

Insidious 2 niet zo goed als eerste deel

  1. Newschevron right
  2. Insidious 2 niet zo goed als eerste deel
Filmkenner Robbert Blokland heeft deze week Insidious 2 bekeken in de bioscoop en de film viel volgens hem toch een beetje tegen. "Hij gebruikt dezelfde trucjes om spanning op te wekken. Alle spanning die in The Conjuring zat en de vorige Insidious, dat werkte dit keer niet. Hij (de regisseur) weet het niveau nergens te halen van z'n voorgaande films en dat is jammer," aldus Robbert in Start.

Jackass Presents: Bad Grandpa
Johnny Knoxville gaat in de nieuwe Jackass film verkleed als oude opa en doet alles wat niet mag. Dit is allemaal gefilmd met verborgen camera's. "Hij mist z'n collega's, in z'n eentje is hij minder leuk dan met Steve-O en de anderen erbij. Maar soms werkt het ook ontzettend goed. Het is heel flauw allemaal, heel voorspelbaar. Maar ik heb een zaal gezeten waar mensen hard moesten lachen, dus het zal ongetwijfeld aan mij liggen dat ik het niet helemaal kon waarderen," verteld Robert Blokland.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/116841941"></iframe>
{/source}

Trailer Insidious 2
{source}
<iframe width="550" height="315" src="//www.youtube.com/embed/fBbi4NeebAk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Trailer Jackass Presents: Bad Grandpa
{source}
<iframe width="550" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_MSrAwfagG4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie