FunX

Oriental livestream nu 24/7 op je radio!

  1. Newschevron right
  2. Oriental livestream nu 24/7 op je radio!
Nu non stop met je familie en vrienden dansen op de beste Oriental tracks dat kan. In de nieuwe Oriental livestream via FunX.fm. die vanaf woensdag is gelanceerd heb je nu 24/7 de lekkerste tracks met één knop in je woonkamer!

Tracks van onder andere Khaled, Nancy Ajram en Amr Diab kan je voorbij horen komen en nog veel meer! Je checked het hier!


De Oriental Top 100
Het regende stemmen op de Oriental Top 100! Votes uit Egypte, Turkije, Marokko, India en natuurlijk uit ons kikkerlandje. Al deze stemmen hebben er voor gezorgd dat de winnaar Tarkan is geworden met 'Dudu'. Daarbij moet wel gezegd worden dat de Turkse zanger op de voet werd gevolgd door Samira Said & Cheb Mami met 'Youm Wara Youm'. Amr Diab eindigde als goede derde met zijn 'Tamally Maak'.
Klik snel door, voor de hele Oriental Top 100!

SugarMiX
DJ Idriss is de man van de mixen bij FunX, en natuurlijk geeft hij ook tijdens de Oriental Week een kadootje van zijn hand weg aan jou!

Check hier de SugarMiX van 2008!

Turkstars.nl
Een gloednieuwe website werd deze week gelanceerd; met het laatste nieuws uit de Turkse muziekwereld. Check het laatste nieuws over Tarkan, Serdar Ortaç, Hande Yener, Duman en velen meer! Natuurlijk vind je er ook een Top 20 lijst waarin je de beste Turkse tracks op een rij vindt. Stem op de Top 20 en bepaal de volgende lijst. Surf dus nu snel naar www.Turkstars.nl!

Arabsounds.nl
Houd je toch meer van Arabische muziek? Dan check je Arabsounds.nl. Dé website met het shownieuws, laatste clips, een top 20 en vanaf woensdag luister je er ook de Arabische Oriental Livestream. Check het allemaal op www.arabsounds.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie