FunX

"Wij blijven doorgaan voor Rishi!"

  1. Newschevron right
  2. "Wij blijven doorgaan voor Rishi!"
Fresh 'n Up sprak vandaag met Danny van de Velde, een goede vriend van de 17-jarige Rishi Chandrikasing die zaterdag werd doodgeschoten door een agent. Rishi zou een wapen bij zich dragen, maar dat bleek achteraf niet het geval te zijn. De politie onderzoekt nu wat er precies is voorgevallen, maar ondertussen blijven zijn vrienden en familie strijden voor de waarheid.

Wij blijven doorgaan!

Danny is boos, gefrustreerd, verdrietig en denkt dat de politie momenteel bezig is met het bedenken van een plan om er onderuit te komen. Toch weet hij zeker dat het ware verhaal boven komt drijven: "Wij blijven net zo lang doorgaan totdat het ware verhaal boven water komt. Wij zijn niet bereid om op te geven."

Zaterdag voor Rishi

Rishi is donderdagmiddag in gesloten kring gecremeerd, maar zaterdag wordt om 20.00 uur een bijeenkomst georganiseerd waar iedereen bij kan zijn in het Haagse Wijkpark Transvaal. Er zal een aantal sprekers aanwezig zijn, zoals een geestelijk leider, een spreker uit politieke kring, verschillende vrienden en een familielid. Ook wordt er die avond een nummer gezongen door een van Rishi's vrienden. "We zijn bezig met het organiseren van meerdere dingen, maar het is momenteel heel erg druk." Voor meer info, check je deze Facebookpagina.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F69322391&show_artwork=true"></iframe>
{/source}{source}
<iframe width="550" height="413" src="http://www.youtube.com/embed/98c7cVjMdbc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie