FunX

Jasmine Sendar speelt Mooi Weer in Nederlandse theaters

  1. Newschevron right
  2. Jasmine Sendar speelt Mooi Weer in Nederlandse theaters

FunX-dj Jasmine Sendar gaat vanaf aanstaande woensdag met de billen bloot in de theaters met haar eigen solovoorstelling 'Mooi Weer'! Jasmine vertelde Fernando in Start dat ze in de nieuwe show vertelt hoe ze van succesvol actrice diep viel en bijna dagelijks deurwaarders over de vloer had.

Bergafwaarts

Het Nederlandse publiek kent Jasmine van soapseries als Goudkust en Onderweg naar Morgen, maar weinig mensen wisten dat ze daarna in een diep gat viel. Jasmine kreeg daarna bijna geen rollen meer aangeboden en na de echtscheiding ging het helemaal bergafwaarts met haar. Soms moest ze als alleenstaande moeder rondkomen van een tientje per week met haar zoontje Sol.

Mooi Weer

Oh shit, een deurwaarder aan de deur. Jasmine doet de gordijnen lachend dicht. Ze zet haar zonnebril op zodat niemand de tranen ziet. Dezelfde avond staat ze met knalrode ogen op de rode loper voor de zoveelste première. Een beetje plamuur op je gezicht en het gaat vanzelf wel goed. Altijd mooi weer... toch?

Al deze verhalen en meer vertelt Jasmine op gevoelige en grappige wijze in de nieuwe theatershow 'Mooi Weer' die 26 en 27 oktober te checken is in het Betty Asfalt Complex.

Ster advertentie
Ster advertentie