FunX

Ta Joela en Diquenza killen de Autotune Challenge!

  1. Newschevron right
  2. Ta Joela en Diquenza killen de Autotune Challenge!

Ta Joela en Diquenza waren vanavond aanwezig in de FMA Avondshow. Er werd gepraat over hoe hard deze boys gaan. Diquenza is maar liefst drie keer genomineerd voor de FunX Music Awards. En je weet het: als Ta Joela in the building is, gaan we altijd los. Dit keer met een gekke autotune challenge!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tata

In zijn nieuwe serie Urban Tata checkt Ta Joela hoe urban Nederland eigenlijk is. Wat zijn conclusie is? “Het is heel verschillend. Je hebt ouderen die van straattaal weten, maar je hebt ook jongeren die er helemaal niets van weten. Dus ja, mijn conclusie is dat mensen urban zijn als ze het zelf willen.” Als het gaat om de FunX Music Awards is er dit jaar maar één GOAT voor Ta Joela, namelijk the one and only Kevin.

Best Producer

Diquenza is genomineerd voor drie FunX Music Awards (Best Producer, Best Collabo en Best Video). Welke hij het graagst wil winnen? Diquenza: “Sowieso die van Best Producer. Van de drie lijkt die mij het tofst, maar ik ben echt dankbaar als ik er een van de drie win.” Volgende week dinsdag gaan we het zien.

Stem!

Vind jij dat Diquenza die FunX Music Awards moet winnen? Stem nu en maak kans op kaarten voor de uitreiking in Paradiso Amsterdam op 11 juni.

Ster advertentie
Ster advertentie