FunX

"Iron Man 3 net zo goed als Avengers"

  1. Newschevron right
  2. "Iron Man 3 net zo goed als Avengers"
Iron Man 3 voldoet volgens Robbert Blokland aan alle verwachtingen. De (film)journalist was ontzettend enthousiast over de nieuwste superheldenfilm van Marvell. Volgens Robbert is de balans weer helemaal terug in de serie. "Je weet inmiddels zoveel van Iron Man dat de film geen tijd hoeft te besteden aan het uitleggen van de personage. Daar wordt op een hele knappe manier op voortgeborduurd," aldus Blokland.

Volgens de filmkenner leidt dit tot veel plot twists en kan je bovendien heel veel humor verwachten. "Het is één van de beste actiefilms van afgelopen jaren. Het komt op hetzelfde niveau als Avengers. Het is zo'n goede spectaculaire spannende leuke film, ik kwam echt juichend de bioscoop uit," voegde hij tot slot toe. Robbert besprak verder nog de films 'Boven is het Stil' en 'Warm Bodies'. Beluister hieronder wat hij daarover te vertellen had.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F89433860"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie