FunX

Lakeisha vond met Taier haar grote liefde bij EOTBDD: "Ik had het nooit verwacht"

foto: Instagram: Cococharel
  1. Newschevron right
  2. Lakeisha vond met Taier haar grote liefde bij EOTBDD: "Ik had het nooit verwacht"

Ex on the Beach: Double Dutch is niet bepaald de plek waar je verwacht de liefde van je leven tegen te komen. Toch sloeg de vonk zwaar over tussen Lakeisha en Taier tijdens hun deelname aan het realityprogramma. "Ik had het echt nooit verwacht", vertelt Lakeisha aan FunX.

foto: Instagram: Cococharel

Liefde tussen Lakeisha en Taier

Zowel Lakeisha als Taier, die allebei meededen als 'EXtra', kwamen vooral voor de lust naar EOTBDD. Dat ze echt verliefd zou worden, had Lakeisha dan ook niet verwacht. "Dat was niet het eerste dat in me opkwam toen ik naar EOTB ging. Het is natuurlijk een programma over lust en exen", aldus de realityster.

Eerste date

Tijdens de opnames van het programma werd het vuur tussen Lakeisha en Taier al aangewakkerd. Toen de twee daar samen op date waren, moesten ze met kaarten aangeven of ze geïnteresseerd waren in 'lust' of 'liefde'. Taier koos voor lust, maar Lakeisha pakte de liefdeskaart om haar oprechte interesse kenbaar te maken. "Zo begon het eigenlijk een beetje."

Eenmaal terug in Nederland begon het serieuzer te worden en volgden er diepe gesprekken. "In de villa was het nog aftasten, maar toen we in Nederland afspraken, begon het wel op te bloeien." Hun eerste echte date, waarop ze uit eten en naar de bioscoop gingen, smaakte voor allebei meteen naar meer. "Het was hartstikke gezellig", vertelt Lakeisha daarover. "Sindsdien spreken we elkaar elke dag."

foto: Instagram: cococharel

Leuke reacties

Tijdens Pride vorig jaar maakten Lakeisha en Taier hun relatie officieel bekend op Instagram. "Mijn volgers reageerden er heel leuk op, ze waren heel blij voor me." Voor Taier is het haar eerste relatie met een vrouw. "Iedereen reageerde er positief op", zegt Lakeisha.

Inmiddels hebben de dames al meer dan een jaar een relatie en gaat het nog steeds heel goed: "We kunnen het heel goed met elkaar vinden, dus het gaat allemaal vanzelf."

What you know ‘bout love?

Heb jij je grote liefde ontmoet terwijl je in de file stond op de snelweg? Ben jij al heel lang samen met je high school sweetheart en wil jij geheim delen? Voor een portrettenreeks zijn wij zijn benieuwd naar allerlei soorten liefdesverhalen! Heb jij een romantisch verhaal dat je wil delen? Meld je dan hier aan.

Benieuwd naar alle andere love stories? Je kunt ze allemaal hier teruglezen.

Ster advertentie
Ster advertentie