FunX

Geil toch, zo'n lustpil voor vrouwen

  1. Newschevron right
  2. Geil toch, zo'n lustpil voor vrouwen
Na viagra voor mannen komen er misschien ook twee lustpillen voor vrouwen op de markt. Dat was dan ook de aanleiding voor de CritiXstelling van dinsdag: "ALS JE EEN PIL NODIG HEBT VOOR BETERE SEKS, DAN IS ER IETS MIS MET JE." Het grootste deel van de FunX luisteraars (57%) was het uiteindelijk eens met de stelling.

Wetenschapsjournalist Hidde Boersma zegt dat er eentje is die vrouwen geiler moeten maken en zegt dat er eentje is voor vrouwen met te weinig lustgevoelens en eentje voor vrouwen met een blokkade in hun hersenen.



Maarten sprak ook met een seksuoloog en die begrijpt goed dat zo'n pil op de markt komt: "Ik zie in mijn spreekkamer vaak vrouwen met weinig zin in seks en de mannen hebben daar vaak last van. Die zeggen dan: heb je geen pilletje die ik door haar yoghurt kan prakken?"



Op Facebook ziet Lahteisha het helemaal zitten: "Hoezo zou er iets mis mee moeten zijn. Misschien is het zelfs leuker!" Shannon zegt dat er niet perse iets mis met je is, als je een lustpil gebruikt: "maar gezond is het ook niet!" Bryan snapt het probleem niet en let vooral op het resultaat: "Gebruik het niet teveel, ander is je lichaam eraan gewend. Af en toe gebruiken is niet erg toch."

Ster advertentie
Ster advertentie