FunX

Movietime: The Hobbit en Wreck-It Ralph

  1. Newschevron right
  2. Movietime: The Hobbit en Wreck-It Ralph
Robbert Blokland is erg onder de indruk van de animatiefilm Wreck-It Ralph. The Hobbit vindt hij erg lijken op The Lord of The Rings, maar dan technisch veel beter. De Groeten van Mike noemt hij een aanrader voor de jongere FunX-luisteraars.

Wreck-it Ralph

De nieuwe Disneyfilm Wreck-It Ralph heeft volgens Robbert een origineel verhaal. "Het is fantastisch, echt een hele leuke fantasierijke film. Heel grappig en vooral voor mensen die computerspelletjes gespeeld hebben." Het draait om Ralph, een slechterik uit een computergame die gebouwen kapot maakt. Ralph vindt het wel leuk, maar hij wil een keer de held zijn. Dat kan alleen buiten het spel. Op een avond als de speelhal sluit gaat hij op zoek naar een nieuw spel.

The Hobbit

Peter Jackson heeft drie films uitgetrokken voor The Hobbit, het boek dat voor The Lord of the Rings uitkwam. "Het is eigenlijk weer hetzelfde, hobbits die op reis gaan met elfen en dwergen. Het ziet er technisch veel en veel beter uit en de fans zullen het niet met mij eens zijn en fantastische vinden, maar voor niet-fans is het heel erg van hetzelfde."

De Groeten van Mike

Robbert noemt De Groeten van Mike een hele lieve familiefilm voor de jongeren doelgriep. Het draait om een jongentje (Mike) die in het ziekenhuis ligt. Als hij beter is komt zijn moeder hem niet ophalen. Daarom schakelt de strenge zuster Jeugdzorg in. Mike moet eigenlijk naar een pleeggezin en doet er daarom alles aan om niet uit het ziekenhuis te hoeven.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71076540%3F%3Ds-vCV18"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie